Introduktion af sprøjtestøbemaskine

1

Om sprøjtestøbemaskine

Form eller værktøj er nøglepunktet for at producere den højpræcisionsformede plastikdel.Men formen ville ikke bevæge sig af sig selv, og bør monteres på sprøjtestøbemaskinen eller kaldes presse for at danne produktet.

Sprøjtestøbningmaskinen er vurderet efter tonnage eller kraft, den mindste, som jeg ved, er 50T, og den største kan nå 4000T.Jo højere tonnage, er størrelsen på maskinen større.Der er en ny teknologi kaldet højhastighedsmaskine dukket op i de seneste år.Den drives af en elektrisk motor i stedet for en hydraulisk pumpe.Så denne slags maskine kan reducere støbecirkeltiden og forbedre delens præcision og spare elektrisk energi, men den er dyr og anvendes kun på maskiner med tonnage lavere end 860T.

Når vi vælger sprøjtestøbemaskinen, bør vi overveje flere grundlæggende elementer:

● Klemkraft – faktisk er det maskinens tonnage.En 150T sprøjtestøbemaskine kan levere 150T klemkraft.

● Materiale – Formflowindekset for plastmaterialet vil påvirke det tryk, maskinen har brug for.Høj MFI vil kræve højere klemkraft.

● Størrelse – Generelt gælder det, at jo større størrelse delen er, jo højere spændekraft har maskinen brug for.

● Formstruktur – Antallet af hulrum, antallet af porte og placeringen af ​​indløbet vil påvirke den nødvendige klemkraft.

En grov beregning er at bruge en klemkraftkonstant for plastmaterialet til at gange kvadratcentimeteren af ​​delens overflade, produktet er den nødvendige klemkraft.

Som en professionel sprøjtestøbningsspecialist ville vi bruge formflowsoftware til at foretage den nøjagtige beregning og bestemme den rigtige sprøjtestøbemaskine.


Indlægstid: 23. august 2021

Opret forbindelse

Giv os et råb
Hvis du har en 3D / 2D-tegningsfil kan give vores reference, så send den direkte via e-mail.
Få e-mail-opdateringer

Send din besked til os: